Тема для обговорення заходу (http://hpv.com.ua/2014/07/camp-2014/)
Пропоную для обговорення меню на 5 днів.
Борщ
Варена картопля з м'ясом
Гречана каша з гарніром
Суп із фрикадельками
Модератори: Velodreamer, Igor-Creator
Не знаю хто як, але я - за польові обіди! Тим більш цього разу лігеради будуть майже не загружені (не треба возити з собою палатки, спальники та інше), тому узяти у дорогу посуд та продукти на один-єдиний обід буде зовсім не важко.Velodreamer писав:Казан як раз єЦе гарна ідея - возити його з собою. Тим більше, що реально в таборі багато комарів, а от в полях їх немає зовсім. Тому є сенс обіди робити польовими. Але тоді не будет душу вдень... Будемо бачити по обстановці.
А також знайомство та спілкування. Це гарна справа.Velodreamer писав:1 Перший день - збір і наладка побуту і техніки.
Дуже цікаво! І музей, і базар - це чудово! Гумор тільки в тому, що на базарі ми із своїми лігерадами будемо привертати увагу до себеVelodreamer писав:2 другий день - поїздка в Холодний Яр. Там можна довго гуляти і кататися. Дорогою заїдемо у краєзнавчий музей. До того ж, якщо поїхати рано вранці, то можна встигнути на місцевий суботній базар.
Вітрильний човен - це зовсім фантастика! Я навіть і не мріяв про таке. Вважаю, що це обов'язково треба зробити, навіть якщо це потребує додаткових грошових витрат від кожного учасника. Також, наскільки я розумію, саме по дорозі в Чигирин ми заїдемо у село Суботів, вірно?Velodreamer писав:3 На днях розвідав про знакові місця Чигирина. Думаю, що другим буде виїзд туди. Крім того, в Чигирині в мене э знайомі, які казали про можливість покатати нас на вітрильноу човні по Дніпру. Це на 3-й день.
А можна уточнити, яке саме місце планується для купання та риболовлі? Як далеко воно розташовано від лагеря?Velodreamer писав:4 Далі чіткого плану немає - залишаемо простір для маневрів. Можна поїхати на рибалку і купання. Можна взагалі нікуди не їхати, а побути в таборі (якщо не буде багато комарів). Також залишаемо один день на випадок дощу.
До цього дня питань начебто немає - все зрозуміло.Velodreamer писав:5 Поїздка до джерела "Живун". Маршрут частково повторюється з попередніми днями, а частково - новий. Ввечрорі - омбін відзнятими фото і відео між учасниками.