Тема тестова але відразу питання по справі . Будую веломобіль для себе ( рама алюмінєвий профіль обтікач скловолокно та карбон , комплектуючі стараюся не нижче шімано стягувати )
Потрібно порадитись за підвіску передню . За кордоном там всі трайки майже йдуть з консольним кріпленням але мені цей варіант не дуже подобається з двох поважних причин -
По перше взяв мотор-колесо а там віська десь 12 мм. Воно стоятиме в мене спереду зліва ( бо кабель зліва ) можливо з часом доставлю і праве якщо потужності буде малувато , але якщо достатньо ( 1000 вт. ) то так і залишиться . Розточувати мудрувати напружувати токарів не дуже охота ... замовляти товсту втулку ( на пром підшипниках ) за кордоном заради одного правого колеса щось не дуже хочеться ...
Дороги ! Ну хіба можна порівнювати консольне кріплення по міцності зі стандартним вилковим!? ( ще одне - як поламаю вилку її можна буде легко змінити а з консольним кріпленням зновуж таки купа мороки ) по дизайну - ВСЕщо спереду ховатиму під обтікач !

Ще один плюс вилки - в неї з часом можна і широкі диски всунути , на зиму ,з шипованою резиною.
Дайте посилання може хто де бачив такий варіант ( фото, відео ) ? ( з передком вилковим ) цікавить як там вирішено питання амортизації ( сумніваюся чи то вилки з амортизаторами брати чи суцільні і вже на раму амортизатори хімічити ) .
Порадьте пліз інтернетмагазин по вилкам нормальним( ціна-яість) на 20 дюймів треба 2 шт. широкі мінімум на 10 см. !
От щось типу того кермову систему хочу замутити тільки звичайно ж трайкопридатно так низенько ...